Equi Theme Insert Mesh Cap

Artikelnummer: 911442201
Levertijd: 1-2 werkdagen

Equi Theme Insert Mesh Cap 

Deze prachtige rijhelm heeft een schaal van ABS en is zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij hoge temperaturen. De fraaie insert Mesh Cap heeft een zeer lichte binnenschaal met hoge densiteit van EPS (geëxpandeerd polystyreen) met uitstekende schokabsorberende eigenschappen.

De honderden halve cirkeltjes ingelegd in de oppervlakte schaal verbeteren niet alleen de schokabsorptie maar zorgen ook voor een uitstekende luchtcirculatie samen met de voorste, achterste en centrale ventilatieopeningen. Deze cap is uitgerust met Mesh stof gespannen aan voor en bovenzijde voor een stoere sportieve look die de cap een professionele uitstraling geeft.

De Binnenkant is voorzien van uitneem- en wasbare binnenvoering van vochtabsorberende stof. De cap is er in 3 schalen: 52-54, 55-57 en 58-60. Iedere schaal wordt geleverd met drie binnenvoeringen voor 3 hoofdmaten.

De stoere cap is voorzien van allerlei veiligheids normen zoals de microfiber 4-punts sluitingssysteem in de acherkant van de nek met een snel te openen klip, uitgerust met kinbescherming. De Insert Mesh rijhelm is CE goedgekeurd, volgens de EN1384:2012 norm gewijzigd door coördineerde certificatie VG1 RfU CNB/P/01.040:2014-12. TÜV certificatie. Gewicht: tussen 430 en 530 g

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »