Sticky trap lijm

Artikelnummer: STL500ml

Sticky trap lijm

Makkelijk je eigen dazenval maken. De Sticky Trap Lijm is duurzaam in gebruik, wat inhoud dat er maar een dun laagje nodig is om heel veel dazen te vangen. De Sticky Trap Lijm blijft tot 5 maand plakken en is weer en regen bestendig. 

Deze natuur vriendelijke lijm kent nauwelijks bijvangst van nuttige insecten zoals hommels, bijen en vlinders. Dus bijtende insecten bestrijden zonder pesticiden! Veilig voor mens en dier.

Gebruiksaanwijzing

Breng de Sticky Trap lijm dun (1-2 mm) aan op het object met verfkwast of spatel. Vallen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, plastic is het meest geschikt. Voor bijtende dazen (paardenvliegen) adviseren we een zwarte emmer. Hang deze op de kop ( zonder hengsel) op een open plek zodat deze kan bewegen in de wind en warm wordt door de zon en daarmee de daas aantrekt. In stallen kunnen witte emmers, melkpakken en soortgelijke producten worden gebruikt om stalvliegen te vangen. Emmers kunnen met een plamuurmes eenvoudig worden schoongemaakt en jaar op jaar gebruikt worden. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »