Over Ons

Equi Living

Equi Living is ontstaan omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nadat er na jaren groothandel in diergenees en verzorgingsproducten en later ook paard gerelateerde cadeau's (waar de naam Equi Living ook vandaan komt), de kogel door de kerk is. Vanaf 31 maart 2017 hebben wij een showroom geopend waarop de webshop volgde. 

Showroom
De showroom kunt u vinden in het prachtige buitengebied van Geesteren (ov). geheel in stijl met het gebied en boerderij bent u van harte welkom om de producten te komen bekijken. Eveneens bieden wij u graag een kop koffie of thee aan..niet omdat het moet maar omdat we hier in Twente altijd doen. Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 16.00 tot 20.00 en zaterdag van 10.00 tot 13.00 Doordat wij in de namiddag en vooravond zijn geopend kunt u hier prima terecht na het werk of school. Past er beter een ander tijdstip? Als u even contact opneemt, zoeken we samen naar een passend tijdstip. 
                                                                                                                            
Webshop
Onze webshop is 24 uur per dag online. Wij proberen ook onze bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Alles wat wij online hebben staan hebben wij ook voorradig. Al kan het natuurlijk per abuis voorkomen dat dit niet het geval is. Dan wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. Binnen 1 a 2 werkdagen heeft u uw bestelling in huis. Zoekt u iets maar kunt u het niet vinden in onze webshop. schroom u dan niet om te bellen en gaan we kijken naar wat er mogelijk is.
 
Als je kiest voor prijs/kwaliteit, dan kies je voor Equi Living.
Continu streven wij naar de beste kwaliteit, beste prijs en proberen, waar nodig, de artikelen en assortiment steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren zodat u als klant optimaal tevreden kunt zijn met uw artikelen en ongestoord van uw sport kunt genieten.
 
Graag tot ziens bij Equi Living!
 
Lydia Haselbekke 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »