Equi Theme Glint Moire Cap

Artikelnummer: 911450021
Levertijd: 1-2 werkdagen

Equi Theme Cap Glint Moire Dames veiligheids helm

Deze prachtige dames cap heeft een schaal van ABS en is zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij hoge temperaturen. De fraaie Glint Moire Cap heeft een zeer lichte binnenschaal met hoge densiteit van EPS (geëxpandeerd polystyreen) met uitstekende schokabsorberende eigenschappen.

De honderden halve cirkeltjes ingelegd in de oppervlakte schaal verbeteren niet alleen de schokabsorptie maar zorgen ook voor een uitstekende luchtcirculatie samen met de voorste, achterste en centrale ventilatieopeningen. Deze cap is uitgerust met de zogenoemde "dames klep" Die de cap een professionele uitstraling geeft.

De Binnenkant is voorzien van uitneem- en wasbare binnenvoering van vochtabsorberende stof. Adjust-Fit systeem: verstelbaar draaisysteem aan de achterkant met een 5-positie boog zodat u de cap precies kunt aanpassen aan de vorm van uw hoofd. Hier door past de cap bijna altijd!

De Stijlvolle cap is voorzien van allerlei veiligheids normen zoals de microfiber 4-punts sluitingssysteem in de acherkant van de nek met een snel te openen klip, uitgerust met kinbescherming. De Glimt moire cap is CE goedgekeurd, volgens de EN1384:2012 norm gewijzigd door coördineerde certificatie VG1 RfU CNB/P/01.040:2014-12. TÜV certificatie. Gewicht: tussen 430 en 530 g

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »