Bucas Recuptex Therapy

Artikelnummer: Silver41645-62

Bucas Recuptex Therapy deken

Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen voorkomt, maar ook kan helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals:

  • Artritis
  • Spierpijn
  • Schade aan weefsel
  • Diverse pijnen
  • Kissing spine

De Recuptex stof werkt als een kooi van Faraday, het gewatteerde Recuptex bovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling en ontsteking en bevordert een snellere genezing.

Doordat het de doorbloeding en een zuurstoftoevoer stimuleert, is de deken ook erg geschikt om het alvorens het rijden deze deken op te leggen. Doordat de doorbloeding en zuurstoftoevoer gestimuleerd wordt gaat dit blessures tegen. Dit betekend niet dat je het paard niet los hoeft te rijden maar het paard is beter in staat een blessures op te vangen in de rug.

Gebruik:

De deken kan het paard 24 uur per dag op indien nodig. We raden aan om het gebruik van de Recuptex Therapy deken langzaam op te bouwen en te controleren hoe het paard er op reageert bij het eerste gebruik. Doordat de deken de eigenschap heeft dat het spieren opwarmt komt het voor dat het paard na een langere periode onder de deken, begint te zweten. Dit is niet erg. Zorg dat het paard voldoende water heeft en na een training het paard een goede "cooling down" geeft.

 

Bucas Recuptex Therapy deken is de ideale keuze voor de behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen en helpt bij het herstel proces te versnellen in een natuurlijke beschermde omgeving en om rug blessures te voorkomen zover dat mogelijk.

hieronder twee foto's: 

voor                                  na  4 uur

 

De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijn plaats.
De Recuptex Therapy deken is een betrouwbare en hoogtechnologische paarden deken waarin geen paard mag ontbreken.
Deze deken is los te gebruiken maar ook als onderdeken (bevestigingspunten, 2 voor en 2 achter aan buitendeken).

Omdat wij snappen dat het lastig is om er achter te komen of dit iets is voor jouw paard, bieden wij de mogelijk om deze deken eerst uit te proberen. Try before you Buy! Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Meet je paard goed op!!

Maattabel Bucas:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »